Velkommen til Bording og Omegns Rideklub.

Vi er en lille klub som ligger i byen Bording mellem Herning og Silkeborg i midtjylland.

Klubben har ca. 150 medlemmer og er medlem af Dansk Rideforbund.

Vi tilbyder rideskoleundervisning, privatundervisning og opstaldning af heste og ponyer.

Vi afholder to årlige større stævner, et regionsstævne og et pony distriktsstævne.

Hvert år er vi desuden vært for en jagt i Gludsted Plantage, og så afholder vi mindre stævner for vores elevryttere.

Begivenheder

RYTTERMÆRKE 3 kursus 10.-29. august 2014

13:00 - 20:30

Vi afholder rytttermærke 3 kurser i løbet af august måned. Prøve afholdes d. 30. august. Læs mere om tilmelding mv. her:

Hent ryttermaerke3kursus.doc

Distriktsmesterskaber for hold 23.-24. august 2014

08:00 - 17:00

Spring, pony

Vi er i år så heldige at have et hold repræsenteret ved distriktsmesterskaberne for hold i pony spring; Vinni Pallisgaard, Monica Westergaard, Julie Rask og Camilla Rask. Mesterskabet afholdes af Herning Rideklub, og vi ønsker pigerne held og lykke!