Velkommen til Bording og Omegns Rideklub.

Vi er en lille klub som ligger i byen Bording mellem Herning og Silkeborg i midtjylland.

Klubben har ca. 150 medlemmer og er medlem af Dansk Rideforbund.

Vi tilbyder rideskoleundervisning, privatundervisning og opstaldning af heste og ponyer.

Vi afholder to årlige større stævner, et regionsstævne og et pony distriktsstævne.

Hvert år er vi desuden vært for en jagt i Gludsted Plantage, og så afholder vi mindre stævner for vores elevryttere.

Begivenheder

RYTTERMÆRKE 4 kursus 9.-30. januar 2015

17:00 - 20:30

Vi afholder rytttermærke 4 kurser i løbet af januar måned. Prøve afholdes d. 30. januar. Læs mere om tilmelding mv. her:

Hent ryttermaerke4.docx

Nytårsstævne 17. januar 2015

11:00 - 15:00

-med uddeling af klubpokaler

Dette års nytårsstævne, bliver mere en nytårsopvisning. Alle elevhold viser hvad de har lært, og der er derudover en åben klasse samt ponygames. Se mere på opslaget på rideskolen. Overrækning af pokaler sker afslutningsvist.
Tidsplan foreligger i ugen op til.

Generalforsamling 31. januar 2015

Ordinær generalforsamling

Alle medlemmer indkaldes hermed til generalforsamling lørdag d. 31. januar kl. 13.
Dagsorden ifølge vedtægter. Forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 10. januar.
Klubben er vært ved frokost kl. 12. Tilmelding til frokost er nødvendig og sker på seddel i gangen.
Vel mødt!